SOLEX HUREN BRABANT
meer dan alleen een solex huren

Solex Huren Brabant

Solex Tochten

Aanbiedingen

Eten & Drinken

Neem Contact Op

Route naar Maarheeze

Links

Meer Links
Solex Tocht bij ons

SOLEX TOCHTEN IN BRABANT

Solex huren ? Solex tochten langs heide, bossen, natuurgebied en verschillende dorpjes in Brabant. Solex verhuur met lunch, picknick, high-tea of BBQ een geweldig plezier.

Solex tochten in Brabant maken de mensen blij zoals hier te zien is Even stoppen voor een foto tijdens een verhuur say cheese en daarna weer verder met plezier

Wij organiseren, vlakbij Eindhoven in Brabant, tour tochten op de 45 jaar oude Solex. Mooie Solex tochten door Brabant en met echte nostalgie!!

Onder leiding van een gids rijdt u een Solex tocht langs heide, bossen, natuurgebied en verschillende dorpjes in Brabant. Ondanks de prima onderhouden Solexen staat er altijd een servicewagen stand-by met reserve Solexen. Wij staan voor kwaliteit, service en veiligheid. Niet zomaar een Solex verhuur; wij verzorgen Solex tochten zodat het Solex rijden een geweldig plezier wordt.

Na afloop bij ons op terras of in ons huiskamer cafe

Als u klaar bent met uw Solex tocht kunt u iets drinken op onze ruim terras of indien het weer dit niet toestaat in een van onze gezellige accommodaties binnen. 2017 prijzen inclusief BTW voor onze Solex tochten zijn:

Solex verhuur (1,5 uur) € 27,50 p.p. (starttijden zijn: 10.00 of 13.00 of 15.00)
Solex verhuur (2,5 uur) € 32,50 p.p. (starttijd naar keuze)
Prijzen zijn inclusief onbeperkt koffie/thee & speculaas bij ontvangst

Wij zijn goed bereikbaar (direct aan de A2, 10 min. onder Eindhoven) met eigen parkeergelegenheid en biedt de mogelijkheid om de dag af te sluiten met:
- 'na-borrelen' tegen consumptieprijs € 2,50 of middels drankafkoop € 12,50 p.p. (onbeperkt bier, fris en wijn voor 2 uur)
BBQ vanaf € 17,50 per persoon

Een Solex tocht op deze manier is genieten. De prijzen zijn inbegrepen:  solex huur, gids, servicewagen met reserve solexen, brandstof en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Geheel gereviseerde, betrouwbare oldtimers van gemiddeld 45 jaar oud

Voor deze Solex tocht maken wij gebruik van geheel gereviseerde, betrouwbare oldtimer Solexen van gemiddeld 45 jaar oud (de modellen Solex Oto en Solex 3800). Een Solex tocht is zoveel leuker met deze originele oldtimer Solexen.

Ga daarom niet zomaar Solex rijden, reserveer nu een Solex tocht bij Solex Huren Brabant (vlakbij Eindhoven).Solex huren Brabant :

Kerkstraat 13B, 6026RT, Maarheeze - Tel: 0623809441 - email: info@solexhuren.comSolex Tocht bij ons
Culinair Rit
Rijden bij U
Solex Huren BrabantSolex TochtenAanbiedingenEten & DrinkenNeem Contact OpRoute naar MaarheezeLinksMeer Links