SOLEX HUREN BRABANT
meer dan alleen een solex huren

Solex Huren Brabant

Solex Tochten

Aanbiedingen

Eten & Drinken

Neem Contact Op

Route naar Maarheeze

Links

Meer Links
Culinair Rit

SOLEX CULINAIR

Deze SOLEX RIT wordt niet voor niets "Solex Culinair" genoemd: een nostalgische rit op de 45 jaar oude Solex, door het natuurschoon, met onderweg een culinair 3 gangen diner (elke gang in een verschillend restaurant). Deze "Happen en Solexen" rit is het perfecte recept voor een geweldige familiedag, bedrijfsuitje vrijgezellenfeest of groepsuitje.

Solex Culinair rit Solex Culinair ontvangst

Deze Solex rit start bij Solex Huren Brabant vlakbij Eindhoven om 13.30 uur met een kopje koffie of thee met vlaai in onze gezellige 60-er jaren huiskamer. Na uitleg en demonstratie gaat u Solex rijden onder leiding van een gids: een rit langs heide, bossen, natuurgebied en de verschillende dorpjes. Tijdens deze Solex rit doet u 3 prima bekende restaurants aan waar u een voorgerecht, een hoofdgerecht en een dessert geserveerd krijgt:

SOLEX Culinair menu

VOORGERECHT
Dungesneden kabeljauwmet garnaaltjes, remouladecreme en een kruidenkoekje
of
Rundercarpaccio met truffelmayonaise / pecorino

HOOFDGERECHT
Gegrilde dorade seizoensgroenten / truffelpuree / kerriesaus
of
Varkensmedaillons omwikkelt met serranoham / seizoensgroeten / rodewijnsaus

SURPRISE DESSERT


De gids brengt u, met rijdende solex, rond 18.30 uur weer terug bij het startpunt Solex Huren Brabant (zie route). 2017 prijzen zijn:

ma t/m zo € 75,00 per persoon (inclusief BTW)
 
Minimaal 12 deelnemers

De prijzen zijn inbegrepen: koffie en thee met vlaai, een 3 gangen diner, huur Solex, gids, servicewagen stand-by met reserve Solexen, brandstof en wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. De drankjes zijn niet inbegrepen en dienen á contant bij de verschillende restaurants te worden voldaan. Omdat u deelneemt aan het verkeer en i.v.m. de veiligheid is het gebruik van alcohol en drugs niet toegestaan.

Bij slecht weer kunt u van de mogelijkheid gebruik maken om de Solex rit in een Daf33 rit te wijzigen (indien nog beschikbaar) tegen een meerprijs van € 7,50 per persoon.

Deze Solex rit is een zeer populaire activiteit voor een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een groepsuitje.Solex huren Brabant :

Kerkstraat 13B, 6026RT, Maarheeze - Tel: 0623809441 - email: info@solexhuren.com

 Solex Tocht bij ons
Culinair Rit
Rijden bij U
Solex Huren BrabantSolex TochtenAanbiedingenEten & DrinkenNeem Contact OpRoute naar MaarheezeLinksMeer Links